Nyheter

Ny server

Jag har precis bytt server i nätverket och har då även tittat till denna sidan lite. Även om den är ändå är ganska död så har jag lagt till en länk för MRTG-grafer över nätverket. Mest för mitt eget bruk för att det ska vara lätt för mig att komma åt dem ;)

Face lift

Har gett bloggen ett litet facelift, tycker det ser hyffsat ut. Kanske en aning för likt hur Wordpress ser ut original, skulle kanske ändra lite på loggon.

I övrigt har jag upptäckt att bloggsystemet har vissa brister när det kommer till markupen för bloggkommentarerna, något jag får titta på.

Downtime

Sidan var nere större delen av gårdagen, detta berodde på att jag uppgraderade hårdvaran i routern på förmiddagen och glömde att uppdatera DNSen efteråt.

Kommentarer aktiverade - igen

För att testa min nya antispamfunktion är kommentarerna aktiverade igen. Förhoppningsvis fungerar den så bra att jag kan fortsätta att ha dem aktiverade.

Cheers.

Kommentarer inaktiverade - igen

Jag har nu inaktiverat kommenteringsfunktionen, igen. Spambotarna verkar ha kommit förbi mitt överdrivet enkla skydd ;) Det tog mycket längre tid än jag hade räknat med. Nu ska jag nog försöka implementera captcha för kommentarpostning. Frågan är bara när jag får tid till att göra det.

Cheers.

Uppe igen

Brandväggen är installerad och siten borde fungera som vanligt nu.

Fick precis hem de sista grejerna till min nya firewall. Jag hinner förhoppningsvis driftsätta den senare ikväll. Det innebär att siten kommer att vara nere ett par timmar.

Nyhetssystem

Wieee, möjlighet att posta nyheter på sidan :) Trevligt trevligt. Jag har inte bestämt mig om jag ska ha denna nyhetssidan som förstasida eller som en vanlig undersida.

Antagligen hamnar den som förstasida tillslut, men för tillfället får den sitta som en undersida.

  • 1