Uteliv

Massvis med folk var det på grace igår när de körde sitt lilla specialevent med coverband. Bara två dansgolv öppna och helt igenproppat på båda.

Tysken lirade stabil elektro sista fyrtio minuterna och det kvittade nästan hur tungt och okommerciellt det var så stannade folket kvar på golvet. Vilket inte riktigt brukar vara läget i Växjö ;)

Efter att ha avslutat med Felix da Housecats underbara Tweak så fick han varva ner dansgolvet en kvart med lite tryckare. För att avlasta vakterna vid utgången, så jäkla mycket folk var det. Vi var inte ute förän tjugo minuter efter de stängde. Stabilt =)

SMS-konverastion med polare...

Jag: Spelar du någonstans i Växjö i helgen?
Tysken: Grace klubbgolv imon. Oleo Party på lör.
Jag: Lätt att jag kommer till grace!
Tysken: Bra där! Slitz är oxå där så det blir trevligt
Jag: Fan va Gött

Så nu är fredagen fixad iaf, jag ser fram emot massa House/Techno/Elektro och Felix da Housecat - Tweak på slutet.

The party aint over yet...

Var på konsert igår, Status Quo, Smokie och Refreshments. Status Quo var enligt mig bäst, inte bara för att jag tycker om deras musik bäst utan för att de röjde mest på scenen. Smokie var inte dåliga de heller och hade också de rätt bra kontakt med publiken. Refreshments är inte mycket att ha live egentligen, de är duktiga på att spela men de har ingen vidare kontakt med publiken och är hyffsat tråkigt.

../stash/bilder/status_quo_small.jpg
Mobilkamera ger som vanligt dåliga bilder

  • 1