Har äntligen fått tillräckligt mycket gjort för att mitt nya bloggsystem i alla fall ska vara användbart. Och här är det! \"Arkiv\"-funktionen som kan ses i menyn till vänster är inte fungerande, än. Men jag har förhoppningsvis fixat den i morgon. Inte för att det finns så mycket här att arkivera :) Jag kommer inte flytta över de gammla inläggen hit, det orkar jag helt enkelt inte. Även om det kanske skulle vara hyffsat enkelt med ett PHP-script ;) Äh, nu när jag kom på idéen med PHP-script för att flytta över inläggen kanske jag gör det :) Rätt bra sätt att fylla ut bloggen med lite innehåll.

Innan jag har flyttat över inläggen finns den gammla bloggen kvar här. Nu blev jag sugen, flyttar nog över inläggen idag redan. Har ju faktiskt över en timme över innan jag måste laga mat.

S är fortfarande i Frankrike och jag saknar henne. Hon kommer hem tidigt på fredagmorgonen. Usch att behöva spendera så mycket tid i Frankrike :)

Ljudet är så gott som klart i bilen nu också, bara baksystemet som måste in. Problemet är bara att jag vet inte var jag ska sätta det. Enormt jobbig! Har faktiskt inte den blekaste aning. Det blir antagligen någon konstruktion med några smålådor. För de går inte in i originalhålen hur man än försöker. Får nog gå ut i bilen och klura i morgon förmiddag.

I alla fall, tänkte posta några bilder på hur systemet ser ut. Klicka på bilderna för att se dem i större storlek.

../stash/billjud/old_sub_small.jpg
Först ut är den gamla subben, som nu är pensionerad. Elementet är ett Soundstream SPL12.

../stash/billjud/sub_small.jpg
Den nya subben med två Kicker Comp C12.

../stash/billjud/installation_small.jpg
Stegen och kondingen sitter på baksidan av lådan, inte världens finaste installation, men den syns ju inte heller så det gör inte så mycket ;)

../stash/billjud/kicker_small.jpg
Närbild på Kickersteget som driver framsystemet och som även ska driva baksystemet när det kommer in i bilen.

../stash/billjud/soundstream_small.jpg
Närbild på Soundstreamsteget som driver subben, är specificerat till 1x300W i 4, 2 och 1 Ohm bryggat. Ett riktigt kraftpaket för sin storlek.

../stash/billjud/dorr_small.jpg
Högtalaren i vänster framdörr. Sitter prydligt i originalhålen. Macromkit av okänd modell används som frontsystem.

../stash/billjud/hu_small.jpg
Huvudenheten från Pioneer.

No comments.

New comment

Name:

Homepage:

E-Mail:

Skriv ordet katt för att bevisa att du inte är en bot:

Message:

  • 1