När man håller på med roliga saker så har tiden är väldig förmåga att bara rinna iväg. Vilket man lugnt kan säga hände i helgen när jag och en polare byggde lite ljud i hans bil. Han hade börjat bygga på lördagförmiddagen, rivit ut inredning och dragit lite lågnivå. Han ringde mig frammåt eftermiddagen och frågade om jag ville komma dit och titta lite på bygget. Självklart sa man ja och åkte dit, anlände liten innan 18:00 och hade tänkt stanna en timme eller liknande. Bara kolla lite hur han hade tänkt sig bygga och snacka lite allmänt.

Men så gick det inte riktigt om man säger så. Vi började med att sätta fast diskanterna på A-stolparna vilket vi tyckte blev för jäkla bra. Självklart var tanden blodad och vi kastade oss på resten av bygget, midarna monterades i kickpanelerna efter ett par timmars modifierande och då var det redan mitt i natten. Inte lönt att sluta nu! Dags att börja jobba med sub-, slutstreg- och strömkabelinstallation.

05:40 ungefär var det dags för provspelning. Det enda som spelade var framsystemet, felsökning inledes. Det visade sig att jag hade vänt spolarna på basen mot varandra, vilket självklart gör att den står still. Ett bevis på att man inte ska bygga bilstereo sent på natten när man är skapligt trött, det är lätt att göra misstag.

Tio över sex så spelade hela systemet och det var dags att gaina in det lite grovt. Måste säga att systemet låtre grymt, focalsystemet fram röjer stenhårt ;)

07:15 somnade jag, med en uptime på ganska exakt 24h =)

Cheers.

Heh, det må vara väldigt dumt att göra så men man brukar ha rätt kul. :)
Men jag måste säga att det är lite dåligt med uppdateringar här :P

Jo, tyvärr är det så. Blir aldrig av att man skriver något.

Ska försöka bättra mig :)

Vad det gäller bilder på bygget så kommer det att komma någon gång ska bara få tid och orka att fixa någon sida till det.

\"Är huvudet dumt får kroppen lida\" //Valek

New comment

Name:

Homepage:

E-Mail:

Skriv ordet katt för att bevisa att du inte är en bot:

Message:

  • 1